Decoratie voor je babykamer

Wat is er nou leuker dan je babykamer speciaal voorbereiden op de komst van een kleintje. Er zijn tegenwoordig eindeloze mogelijkheden om interieur van je babykamer aan te pakken. Met muurstickers geef je je babykamer een creatieve en unieke uitstraling. Buiten dat zijn muurstickers gemakkelijk op te plakken en heb je geen gedoe met behang, verf of muurschilderingen. Voor elke stijl kun je leuke muurstickers kopen. Hieronder geven we je 6 leuke voorbeelden van mogelijkheden met muurstickers.

Disney muurstickers

De welbekende Disney figuren zijn tegenwoordig ook verkrijgbaar in muurstickervorm. Zo vrolijk je eenvoudig je babykamer op met Winnie de Poeh, Minions, Koningin Elsa of Minnie Mouse.

Fotolijst boom

Met deze fotolijst boom wordt je elke dag herinnert aan de leukste momenten met je kind. De grote boom is gemaakt van vinyl materiaal. Hierdoor is de boom gemakkelijk op je muur te plakken. Je kind je eigen foto’s onder de muursticker plakken. Wil je er een extra effect aan mee geven? Plak dan eigen fotolijstjes op de sticker.

Dieren Jungle

Met deze muursticker tover je je babykamer om tot een kleurrijke dieren jungle. Je hebt met deze muursticker al snel een hele wand vol. Maar je kunt ook alle dieren verspreiden over je kamer.

Groeimeters

Leuk voor wanneer je kids wat ouder worden. Met een muursticker groeimeter kunnen je kinderen elke dag hun groeivorderingen bekijken. Groeimeters zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Leuk voor op de muur maar ook voor op je deur.

Uilen

Naast dat uilen erg wijs zijn, kunnen ze ook erg kleurrijk, kindvriendelijk en schattig zijn.

Uiltjes zijn bij uitstek geschikt voor babykamers.

 

Eigen Muursticker tekst

Als trotse ouder is het natuurlijk leuk om wat met de naam van je kind te doen. Personaliseer je babykamer. Met muurstickers kun je eenvoudig de naam van je kind laten drukken.